Computer Science Engineering course set 4

Computer Science course 




1. Which menu is the database in?







ANSWER= (C) Tools
Explain:-

 

2. Which of the following objects is used in SQL







ANSWER= (A) Query
Explain:-

 

3. Which of the following is a function of a relationship







ANSWER= (A) Relating multiple tables
Explain:-

 

4. What is the record







ANSWER= (A) Field collection
Explain:-

 

5. Which operation does not allow by query







ANSWER= (B) Entry
Explain:-

 

6. Which of the following does not relay to the database







ANSWER= (C) Form
Explain:-

 

7. Which language does the application program use to request data from DBMS







ANSWER= (A) DML
Explain:-

 

8. Commit and rollback in DBMS is an example of







ANSWER= (C) TQL
Explain:-

 

9. displays entity's property in the database with ............







ANSWER= (C) Attribute
Explain:-

 

10. Type of file is displayed by …….







ANSWER= (C) Extension
Explain:-

टिप्पणी पोस्ट करें

0 टिप्पणियां